Activiteiten

Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Vanaf april 2017 organiseerden we maandelijkse netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden; de Walk&Talk. Elke maand nodigden we een andere spreker uit die gratis een korte presentatie verzorgde, na elke presentatie konden de aanwezigen onderling tips en ervaringen uitwisselen en netwerken.

Het netwerk van Woerden Werkt! hebben we ingezet om sprekers te benaderen, onderwerpen die aan bod kwamen zijn etiquette rondom solliciteren, LinkedIn, ondernemen, jezelf presenteren en de energie behouden om te blijven zoeken naar een (andere) baan.

“Het geeft heel veel energie omdat je mensen ontmoet die in dezelfde situatie zitten. Je hoort ervaringen, krijgt tips en steekt zo allicht wat nieuws op bij elke bijeenkomst.”

Bezoeker Walk&Talk

In totaal zijn er in Bibliotheek Woerden 7 bijeenkomsten geweest met 30 verschillende deelnemers die één of meerdere keren aanwezig waren. Meedoen is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Woerden Werkt!

Woerden Werkt! organiseerde 14 sollicitatieworkshops in Bibliotheek Woerden. Aanschuiven was gratis voor iedereen en deelnemers ontvingen tips over het sollicitatiegesprek, mogelijkheden van social media en het vinden van een passende vacature.

UWV in de Bibliotheek
Het UWV verzorgde 2 bijeenkomsten in Bibliotheek Woerden: werken met de digitale Werkmap van het UWV en een CV-check

In maart openden wij onze deuren tijdens de ‘Kom binnen bij bedrijven’-dag van Groene Hart Werkt!